KezdőlapÖnismeretProfizmus

Őszintén szólva, engem nem nagyon érdekel, ha nem hiszel nekem.

Ezzel a mondattal kezdődött egy weboldal néhány évvel ezelőtt. És a folytatásban nem volt magyarázkodás, csak magyarázat. Elmondta hogy ő, az oldal tulajdonosa tud valamit, ami működik akkor is, ha a szkeptikusok nem hisznek benne.

Hogy hányan sértődtek meg emiatt, arról nincs statisztikai adat. De azt tudom, hogy én nem voltam köztük.

Akkor már tudtam, hogy a profizmusnak létezik egy olyan szintje, ami az amatőrök számára nagyképűségnek látszik.

A mondat kétség kívül provokatív, de ott van benne az a magabiztosság, ami azt engedi sejtetni, hogy aki ilyet ki mer jelenteni, az nagyon otthon van a saját területén. Tudja, mit miért csinál és mit miért mond.

Ha úgy tetszik, sebezhetetlen. Nem függ senkitől, főleg azoktól nem, akik irigykedve bírálják.

Az amatőrök bizony sértődékenyek és ha el is érnek bizonyos sikereket, azt arra próbálják felhasználni, hogy megmutassák a világnak, hogy ők mennyire menők. Szemben a profikkal, akik sosem dicsekednek. De ha mégis, akkor nem profik!

A kilencvenes években történt, hogy egy tinédzser fiú a drogpiacon hirtelen megszedte magát. Nem gazdagodott meg,  nem vált szabad emberré, mindössze lett egy rakás pénze.

Nagyon menőnek gondolta magát és széltében-hosszában dicsekedett a haveri körében, hogy ő majd megmutatja a parasztoknak, hogy kell élni.

A saját kocsijában lőtték agyon. Végzett vele a konkurencia. Ezt tudják az amatőrök megmutatni.

Bárkiből lehet profi, szabad ember, aki a megfelelő hozzáállással, alázattal, kezd el magán dolgozni!

Egy igazán egyszerű módszer, egyre többen tudják már csinálni és kiválóan működik! Tégy jót naponta legalább három emberrel! És ha ők is jót tesznek hárommal, és ők is, akkor……..

Ez egy jótevő MLM rendszer.

Ha csak az ötödik szintig nézünk, az már 81 (nyolcvanegy!) ember.

Jójó, de mit csináljak?

Adj jókedvet! Mosolyogj mindenkire, akivel beszélsz! Ne tarts, attól hogy netán hülyének néz valaki!  Hiszen az az ő baja, nem a tiéd!

Mosolyogj kisgyerekekre! Nagyon hálásak tudnak lenni, visszamosolyognak!

Sose panaszkodj, senkinek! Inkább mosolyogj, légy optimista, hálás és alázatos. Hidd el, megtérül az energia, amit a mosolyba fektetsz!

Ha telefonálsz, közben mosolyogj, és „átmegy” a jókedv, érződik a hangodon a vidámság.  A negatívokkal légy elnéző. Ők még alszanak, de minél több vidámságot látnak maguk körül annál hamarabb fog felnyílni a szemük.

Légy profi, magabiztos! A profik mosolyognak. 🙂

Oszd meg ha tetszett! Vagy ha nem. 🙂

Hozzászólások

Profizmus — Nincs hozzászólás

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.