KezdőlapÖnismeretSikerre vagy ítélve

Vedd észre, hogy egyedül maradtál! Születtél, felnőttél, döntési jogod van. Szabadon dönthetsz az életedről.

Amennyiben szabad tudattal rendelkezel.

Ezt – a szabad tudatot – ma még nagyon kevés ember birtokolja. Légy te is közéjük tartozó! Fedezd fel önmagad, teljesítsd ki az életed!

Alvó tudattal az emberek csak elégedetlenkedek, hibáztatnak, vagdalkoznak, és nem látják, nem veszik észre, hogy nem működik az életük. Vagy nem úgy, ahogy szeretnék.

Az „én már csak ilyen vagyok és ilyen is maradok” típusú hozzáállás nem vezet sehová! És ezek az emberek még büszkék is magukra. Azt mondogatják, hogy őbennük van kitartás!

De miféle kitartás az, ami zsákutcába vezet?

Kell az a felismerés, az a tisztán látás hogy észrevegyük, nem a világ és minden körülmény esküdött össze ellenünk, hanem mi vagyunk azok, akik felelősek vagyunk a saját életünkért. Lássuk meg, hogy mi nem tettük meg azt, amit pedig megtehettünk volna!

Minden siker alapja az elfogadás. Ha az ember képes elfogadni a fizikai, lelki, szellemi törvényeket – amik megváltoztathatatlanok – akkor tovább tud lépni és ott kezdeni a változtatást, ahol lehetséges.

Hol lehetséges?

Elsősorban magunkon. Új attitűd kialakításával, a komfortzónánk elhagyásával, új szokások felvételével kicserélhetjük az életünket.

Életcsere! Nagy szó! Nagy változás szükséges hozzá!  A környezetünk zavarban lesz, ha meglátja, hová jutottunk. Számíthatunk rá, hogy kritizálni fogja még az elmeállapotunkat is!

„Hogy mersz kilógni a sorból?”  „Te el vagy szállva!” „Hol élsz te?”

Hidd el, nagyon jó érzés ilyenkor békésen mosolyogni.

Egyedül maradtál. És mégsem maradsz egyedül, ha megtanulod, hogyan lehet segítséget kérni. És megtanulnod a segítséget elfogadni. Megérted, hogy nem „halat” kell kérded, hanem a „halászat tudományát”. Lásd, hogy csak az tudja elfogadni a  segítséget, aki beismeri, hogy eltévedt!

Nem kell megalázkodnod, de alázattal kell fogadnod az áldást.

Sikeres életet, jó életminőséget a mai viszonyok között csak speciális látásmóddal alakíthatunk ki. Nagyon fontos a változás elfogadása. Gyorsulnak a világ eseményei. Aki ennek ellenére „nyugdíjas” állást keres, az csalódni fog.     A pénz, mint energia, nem lehet az ember életcélja. A cél a fejlődés, a felemelkedés. Az örökké változó viszonyokhoz való igazodás. Az élethosszig tartó tanulás.

A pénz az egyén fejlődésének egyik nagyon kellemes mellékterméke.

A pénz nem tesz sikeressé senkit. De a sikeres embernek mindig rendben vannak az anyagi dolgai.

Gazdagság, bölcsesség, zsenialitás, egészség, siker: mind benned van!

Segítek „kihozni”! Most van itt a megfelelő pillanat! Kezdd el!

Én szóltam…..

Oszd meg ha tetszett! Vagy ha nem. 🙂

Hozzászólások

Sikerre vagy ítélve — 1 hozzászólás

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.